Vitorla JAVÍTÁS

About

Ha PÉNTEK, akkor vitorla javítás

Kapacitásunk végessége miatt egy ideje csak új vitorlák készítését vállaltuk, javítást nem. Hazai ügyfeleink folyamatos érdeklődésének köszönhetően úgy határoztunk, hogy a pénteki napokat megnyitjuk a vitorla javítások előtt.

Bár feladatunk és munkánk szerencsére bőven akad az új vitorlákkal, de szeretnénk ilyen formában támogatni és részt venni a hazai vitorlás közösség életében. Eddig kiváló vitorlavarró kollégák elérhetőségét adtuk meg, most újraterveztünk, és nem csak készíteni, de javítani is fogjuk a vitorlákat!

1D Sails - Egy kicsit rólunk

2013-ban alapított vállalkozásunk vitorlagyártással foglalkozik.
Mára különböző hajóosztályokban 9, azaz kilenc világbajnoki címmel büszkélkedhetünk!
Mivel elsősorban exportra gyártjuk a vitorlákat, ezért a 1D Sails a Balatonon kevésbé ismert márka.

Kérj ajánlatot!

Kérjük, az alábbi űrlap segítségével vedd fel velünk a kapcsolatot, így kollégáink a lehető legtöbb információ birtokában adhatnak előzetes ajánlatot a javításra.

  A kapcsolattartás mely módját részesíted előnyben?* Vitorla típusa:* Vitorla anyaga:* [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  Az adatok alapján kollégáink ajánlatot tesznek a javításra, amelyet e-mailben minden esetben megküldenek.
  Kérjük, hogy a vitorlát szennyeződésektől mentesen, száraz állapotban hozd el hozzánk.
  • Az űrlap elküldésével hozzájárulok az adatkezeléshez.
  • Elfogadom, hogy a javítás költsége eltérhet az előzetes ajánlattól. (Kollégáink arra törekszenek, hogy a javításról szóló számla átvételekor senkit ne érjen meglepetés, de volt már példa arra, hogy látatlanban rosszul becsültük fel a munka mértékét. Ebben az esetben természetesen időben értesítünk.)
  • Vállalom, hogy a készre jelentés esetén 8 munkanapon belül elviszem a vitorlát. 8 munkanapon túli tárolási díj: 800 Ft + áfa/nap
  About

  Kérdésed van? Igyekszünk válaszolni!

  Stay ahead of things

  Stay up to date with the latest news and discounts

  PROVIDING
  THE WORLD
  WITH BETTER SAILS

  contact-section